top of page

Yeni Ay'ın Burçlara Etkileri



Koç : Diyete başlayabilirsin; sana iyi gelecek. Özellikle yeni ay detoks yaparsan şifalandıracak. Yeni bir evcil hayvan edinmek için ya da sokak hayvanlarını besleme sana iyi gelecek. Atalarına gaddar olma tepe taklak olabilirsin. İyilik yeni iş fırsatı getirecek size. Tuhuban yıldızı size hazinesinden iş ve kariyer verecek.


Boğa : Ah Boğa ah ne çektin de içine atıp hiç dile getirmedin. Artık finansal yatırımların karşılığını bulacak. Tuhuban yıldızı hazinesinden size aşk, para veya çocuk getirecek.


İkizler : Yükünü aldın gidiyorsun bir yerlere, valizini hazırla ya da evini yenile. Gündem sana evde ya da yaşam alanında değişiklikler getirecek. Tuhuban yıldızı hazinesinden size ev veya sevdikleriniz ile birlikte yeni güzellikler, evlilik teklifi getirecek.


Yengeç : Yeni anlaşmalar kapıda. Araç alabilir, eğitim adına yeni kapılar açılabilir. Küs kardeş ya da yakın arkadaşlar barışabilir. Tuhuban yıldızı hazinesinden size yeni bir araç, Seyahat yada güzel eğitim fırsatları getirecek.


Aslan : Yeni ayın zengini siz olacaksınız. Para yağabilir. Yeni kazanç kapıları açılabilir. Özgüveninize özgüven eklenebilir. Fazla cesur ve atik olacaksınız. Tuhuban yıldızı hazinesinden size para, para, para getirecek.


Başak : Yenilik istediniz geldi; tarzınızı değiştirebilir görünümünüze önem verebilirsiniz. Sağlık sorunları olanlar şifa bulacak velilerin evlilikleri yeni kararlar alacak. Tuhuban yıldızı hazinesinden size evlilik ve sağlık getirecek.


Terazi : Algınız, hisleriniz yükselecek, haberci rüyalara açık olacaksınız. Özel güç ve yeteneklerini açığa çıkacak ben neymişim diyeceksiniz. Tuhuban yıldızı hazinesinden size özel yetenekler ve yeni çalışma alanları getirecek.


Akrep : Sosyalleşeceğiniz, yeni arkadaşlara merhaba diyeceğiniz dönem başlıyor. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir dileğiniz gerçeğe dönüşecek. Tuhuban yıldızı hazinesinden size yeni bir arkadaş, aşk ve ummadığınız bir dileğin dönüşümünü getirecek.


Yay : Yeni işler yeni fırsatlar kapıda yeni ayın en şanslılarından biri sizsiniz. İş değiştirebilir, ek bir iş yapabilirsiniz. Kariyerinize hizmet etmeyi unutmayın. Tuhuban yıldızı hazinesinden size kariyer, iş ve para getirecek.


Oğlak : Yurt dışı seyahatler, eğitim kanallarını açık. Şehir değiştirebilir, yeni bir hayata adım atabilirsiniz. Eğitim sektöründe değişimler sizi etkileyebilir. Tuhuban yıldızı hazinesinden size yeni seyahat ve eğitim fırsatları getirecek.


Kova : Yeni ay size maddi destek getirecek. Miras, burs, yakın gelirinden destek olmak için gelecek. Ameliyat olabilir şifalanabilirsiniz. Tuhuban yıldızı hazinesinden size sağlık ve para getirecek.


Balık : Yeni iş fırsatları, evlilik ve yeni anlaşmalar getirecek. Eş gelirinde artış olabilir. Küsler barışabilir. Tuhuban yıldızı hazinesinden size eş, evlilik, yeni fırsatlar getirecek.

21.024 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page