top of page

Haftalık Burç Yorumları - Mayıs 27-Haziran 02, 2019

Burç Yorumlarını Takip ederken Yükselen Burcunuzu Baz Alın.

Bilmeyenler Güneş Burcunu Takip Edebilir


 

KOÇ.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

Bu hafta aile ve sevdikleriniz ile güzel ve hoş vakitler geçirmek onları sevdiğinizi önemsediğinizi göstermek için uygun bir zaman bunu ihmal etmiş olabilirsiniz. Ebeveynlerde şifalanma için sadaka hayır işlemek için çok uygun bir hafta olacak bol dua esma ve sadaka ile ebeveynlerinizi şifalandırabilirsiniz. Eğitim de konsantrasyon problemleri yaşanabilir. Sınavlarda daha dikkatli olmanızda fayda var. İş kaybı ve otoriteler ile ilgili zorluklar çıkabilir. Sağlık bu hafta iyi gereksiz şekilde ancak kendinizi yorabilirsiniz. Dinlenmeniz size iyi gelecek. Meditasyon ve ibadet ile kendinizi ruhunuzu besleyebilirsiniz. Sevgiler.


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

Aşk ve evlilik ihmal edilmiş fazla iş ve kariyere yoğunlaşmış görünüyorsunuz. Sevdiğinize sürprizler yapıp ilişkinizi heyecanlandırmak için uygun bir hafta aile konularında gerginlik olabilir. Maddi kaygıların arttığı işlerde istenilen planlananların gerçekleşmesi konusunda sorunlar tıkanıklıkla olabilir. Kaza ve sakarlıklara tartışmalara açık bir hafta gerginliğinizi atın sizinle denk olmayanlarla tartışmaya girmeyin. Cahil ile tartışmak size kaybettirir. Sevdikleriniz inadınızı kırabilir. Sağlık hassas, kemik ve dişlere dikkat. Kendinizi mavi bir ışık çevresinde korunduğunuzu hafta boyunca düşünüp hayır işlemeyi unutmayın. Sevgiler.


İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Bu hafta en çok para konuları başınızı ağrıtacak gereksiz ve dikkatsiz harcamalara dikkat etmelisiniz. Bu hafta yüksek meblağlı harcamalardan uzak durun internet alışverişlerinize dikkat edin. Dava kayıpları olabilir. Yeni aşk ve ilişkiler için bu hafta şanslı romantik bir hafta olabilir. Evlilikler için tam tersi gerginlikler yükselecek sabırlı olup az konuşup az yorum yapmanızda fayda var. Ebeveynlerde sağlık sorunları ya da aranızda sorunlar haftanın gündemi. Sevgiler.


YENGEÇ YÜKSELEN YENGEÇ

Bu hafta patlamaya hazır bir bomba olabilir içinize attıklarınızı yeter deyip haykırabilirsiniz. Ama doğru bir zaman olamayabilir. İlişkilerde hakkınızı aramak için ya da isteklerinizi haklı yoldan değil haksız çıkacağınız yoldan deneyebilir günün sonunda pişman olan siz olabilirsiniz. Biliyoruz en duygusal burç sizsiniz ancak bu hafta duygular değil mantık ön planda olmalı sizin mutluluğunuz için. Sağlıkta sinirler ve duygular hassas olabilir. Para ve kariyer alanlarınız açık. Olumlu bir hafta sevgiler.


ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

Ne gelişecekse bu hafta tutamadığınız dilinizden gelecek. Bu hafta dedikodulardan ve sırları açık etmekten uzak durun başınız ağrıyabilir canınız sıkılabilir. Evliliklerinizi, ilişkilerinizi etkileyecek bir hafta aile ve dış etkenler konu olabilir gerilebilirsiniz. Sağlık iyi, kas ve boyun bel ağrılarına dikkat sadece. Para kanallarınız açık ancak gereksiz harcamalardan uzak durun. Bu hafta ev de eşyalarda bozulma olabilir. Elektronik eşyalara dikkat. Sevgiler.


BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

Aşk evlilik aile destekleri ve mutlu bir yuva sıcaklığı hissedeceğiniz bir hafta. Hamile olanlar hamileliklerine dikkat beslenme ve kullandıkları ilaçlara daha dikkat edilmeli. Çocuğu olanlar çocuk sağlığına alerjilere dikkat etmekte fayda var. İş alanında fırsatlar ve teklifler doğabilir. Yeni projeler gündeme gelebilir. Sağlıkta kasık bölgelerde hassasiyet olabilir. Yatırım yapmak için size uygun bir hafta paranızı değerlendirebilirsiniz. Sevgiler.


TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

Haftanın para ve kariyer konusunda en şanslı burcu olman ve bunu değerlendirmen senin için önemli. Yatırım ve kariyer fırsatları için bundan iyi bir hafta olamaz. Sadece bunu yaparken sevdiklerini ihmal etme özleniyor olabilirsin. Sağlıklı güçlü bir beden olacak bu hafta spora başlamak için çok uygun. Nefes terapileri bu hafta enerjini yükseltecektir. Eski aşklara özlem ya da dönüş olabilir. Sevgiler.


AKREP VE YÜKSELEN AKREP

Bekarlar bu hafta aşk en çok sizde şanslı görünüyor gözünüzü açın ve kısmetleri kaçırmayın sonra evde kaldım triplerine girmeyin derim. Evliler hamilelik haberi alabilir. Anne ve kayınvalide sorunlarına dikkat tartışmaya girmeyin ve soğukkanlı olun kazanan siz olacaksınız unutmayın. Maddi olarak eş aile ya da yakın gelirlerinden destek gelebilir. Eğitim ve seyahatler oldukça olumlu konumda iyi değerlendirin derim. Sevgiler.


YAY VE YÜKSELEN YAY

Finansal kriz kapıda dikkat artık harcamaları kontrol altına alma vakti geldi. Ne kadar birikim yapar, köşene 3 5 kuruş atarsan kar ileride bunu hatırlayınca iyi ki köşeye bir miktar para ayırmışım diyeceksin. Çocuk sağlığına ve çocuklar ile ilgili konulara dikkat. Eş ve sevgili bu hafta daha çok sevilebilir daha çok özlenebilir. Sevdiklerimiz ile ilgili endişe ve kaygıların yüksek olduğu bir hafta. Bol sadaka vermekte dua etmekte fayda var. Ruhumuza iyi gelecek kişiler ve işlerle meşgul olun derim. Vücutta ateş basmaları olabilir. Sevgiler.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

Bayram öncesi son yorgunluk demleri sizi germiş yormuş üzmüş olabilir. Rahatlamanıza az kaldı sabır sizin silahınız olacak ani çıkışlardan kaçının yakın çevre ve iş arkadaşlarınız ile tatsız tartışmalar olabilir.maddi anlamda olumlu bir hafta maddi destekler gelebilir.eğitim konuları zorlu olabilir ama bir oğlak her zaman başarır.sağlık bu hafta iyi kötü alışkanlıkları bırakmak için uygun bir hafta sizin için. Sevgiler.


KOVA VE YÜKSELEN KOVA

Para bu hafta sizde şanslı etkileşimlerde. İyi değerlendiren kazanır harcayan değil yatırım yapan olun derim. Riski yatırımlardan uzak durun ama güvenli limanları tercih edin. Eşiniz ve sevgilinizle gergin bir hafta önemli konuları konuşmak için uygun bir zaman değil her zaman siz haklı olamayabilirsiniz. Empatiyi yüksek tutup gereksiz triplere girmeyin derim. Evcil hayvanlara dikkat sağlık sorunları çıkabilir. Kulak ve boyun ağrıları olabilir ihmal etmeyin. Sevgiler.


BALIK VE YÜKSELEN BALIK

Ne çektin balık şu duygusallıktan zaten seni anlayanda yok ama artık kurban rolünden çıkıp bu hafta gerçek hayata karışmazsan aşkı da, işi de kaçırabilirsiniz. Mantık çalışınca kazançlı olacaksın duygusal kararlar sana iyi sonuç vermeyebilir. İlişkilerde politik davranmalısın yoksa arkadaş ve aile ilişkilerin sallantıya girebilir. Bu hafta dedikodudan kesinlikle uzak dur arada kalabilirsin. Çocuklar için yapacağın iyilik bu hafta sana başka yollar aracılığı ile iyi gelecek. Mutlaka bu hafta çocuk sevindir. Ayaklar bacaklar ve eklemler hassas olabilir. Kendini sev. Sevgiler.


12.965 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page