top of page

Haftalık Burç Yorumları - Haziran 10 - 16, 2019

Burç Yorumlarını Takip ederken Yükselen Burcunuzu Baz Alın.

Bilmeyenler Güneş Burcunu Takip Edebilir


 

KOÇ.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

Arkadaşlar arası dedikodulara dikkat, sırlar açığa çıkabilir, konuştuklarınıza pişman olabilirsiniz. Sağlık bu hafta hassas. Bağırsak ve boşaltıma dikkat etmenizde fayda var. Finans ve kariyer alanı bu hafta sizin için şanslı çalışıyor. Yeni fırsatlar kollayabilirsiniz. Bu hafta yağacağınız seyahatler size iyi gelecek. Kardeş ile ilişkilerde kırılgan bir nokta olabilir, dikkat. Sevgiler.


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

Plan dışı, beklemediğiniz seyahatler ortaya çıkabilir. Anne kaynaklı problemler yaşanabileceği gibi, Anne sağlığında problem olabilir. Arkadaşlık aşka dönüşebilir, yeni bir aşk başlayabilir. Yakın kaynaklı maddi kayıplar yaşanabilir. Taşınma, yer değişikliği gündeminizde olabilir. Omurga ve bel hassas olabilir. Sevgiler.



İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Taşınma, yer değişikliği ve eşya yenileme konuları bu hafta olumlu açılarda değişiklik yapabilirsiniz. İş değişikliği ve işle alakalı yeni kararlar alınabilir. Evlilerde gerginlik artabilir, evlilik sonladırma kararı alınabilir. Göğüs ve ciğerlere dikkat, hassas olabilir. Sevgiler.




YENGEÇ YÜKSELEN YENGEÇ

Kısa seyahatler yoğun olabileceği gibi, eğitimde stresli bir hafta sizi bekliyor. Konsantrasyon problemine dayalı sorunlar yaşanabilir. Bu hafta meditasyon ve olumlama çalışmaları size iyi gelecek. İlişkilerde olan karamsarlığınız çevrenize yansıyabilir. Bu hafta inandıklarınızı gerçekleştireceğiniz enerjiye sahip olacaksınız. Olumlu düşünürseniz dilekleriniz olumlu karşılık bulacaktır. Boğaz ve nefes yolları bu hafta hassas olabilir. Sevgiler.


ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

Kariyer ve finans alanlarınız zorlu konumlarda. İşinizi ve paranızı kaybetmemeniz için dikkatli olun. Riskli yatırım ve girişimlerden bu hafta uzak durmanızda fayda var. Baba ve dedeler ile ilgili sağlık problemleri gündeme gelebilir. Rahim, yumurtalık ve hemoroid sorunlarında artış olabilir. Bu hafta ameliyet olacak Aslan'lar için olumlu bir hafta. Sevgiler.


BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

Bu hafta fazla "ben" diyeceğiniz, bencillik duygularınızın artacağı bir hafta olabilir; bu ilişkilerinize zarar verecek gibi görünüyor. Baş ağrısı, stres ve ateşli hastalıklara yatkınlık olabilir bu hafta. Para ve Finans alanlarınız şanslı ve yeni fırsatlar doğurabilir. Yapacağınız yatırımlardan olumlu dönüş sağlayabilirsiniz. Eğitimde şansılı bir hafta sizi bekliyor. Sevgiler.


TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

Politik olmayı bırakıp karşınızdaki üzülmesin diye altta almayı sonlandırmanız gerektiren bir hafta. Sorunlarınızı içinizde biriktirmek yerine bu hafta açık ve net konuşmalısınız. Sorunlarınız çözüme kavuşacak. Çıkacağınız tatil size iyi gelecek. Çalışma alanınız yorucu ve stresli olabilir bu hafta. Konsantrasyon sorunları yaşabilirsiniz. Ayaklar ve dizler ile alakalı vucüt hassas olabilir. Sevgiler.


AKREP VE YÜKSELEN AKREP

Gerginliğinizi üzerinizden atıp yeni seyahatker planlayıp, hayatınızda değişiklikler yapma kararı alabilirsiniz. Kariyerde terfi için olumlu bir hafta. Yönetici desteği alabilirsiniz. Eğitimde şanslı bir hafta sizi bekliyor. Ailevi sorunlar gündeme gelebilir. Bir tanıdık kaybı gündeme gelebilir. Bu hafta riskli yatırımlara dikkat etmeli, para kaybı yaşabilirsiniz. Çocuk düşünen Akrep'ler için uygun bir hafta. Evli Akrep'ler bu hafta tartışmazsanız sizin için iyi bir hafta olur. Sevgiler.


YAY VE YÜKSELEN YAY

Bu hafta yapacağınız iş görüşmelerinde olumlu sonuç alabileceğiniz gibi finansal başarıda yakalayabilirsiniz. Evli olan Yay'ların ilişkileri bu hafta gergin olabilir. İletişim sorunları yaşanabilir. Sağlıkta boğaz yollarına dikkat etmenizde fayda var. Anne ile olan ilişkilerde alınganlık hat safhada olabilir. Bekar Yay'lara kısmet bu hafta açık. Sevgiler.


OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

Bu hafta yoğun tempoda çalışacağınız, yorulacağınız, stresi yüksek bir hafta sizi bekliyor. Beklenmedik seyahatler gündeme gelebilir. Bu hafta komşular ile olan ilişkilerinize dikkat etmekte fayda var. Evli Oğlak'larda savaşma-seviş haftası, savaş halinde olanlar ilişkilerini yıpratıp pişmanlık duyabilir. Sağlıkta baş ağrısı ve ateşli hastalıklar aktif olabilir. Bekar Oğlak'lara eski ilişkilerden geri dönüş gelebilir. Sevgiler.


KOVA VE YÜKSELEN KOVA

Cinsel dürtülerin yüksek olduğu bir hafta olacak. Nefsiniz ile sınanıp ilişkilerde aldatma ile sınanabilirsiniz, dikkat. Beklediğiniz davalar sonuçlanabilir, miras yada yakın geliri desteği bulabilirsiniz. Kısa seyahatlerde kazalara dikkat. Sinirsel ve kaygıya dayalı problemler yaşabilirsiniz. Bu haftanın kariyer konusunda en şanslısı sizsiniz. İş görüşmeleri ve taleplerinizi bu hafdta değerlendirin. Anne tarafından bir yakın kaybı gündeme gelebilir. Sevgiler.


BALIK VE YÜKSELEN BALIK

Yeni ilişkiler, yeni aşklar, yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Duygusal kararlar ile yanlış karar almamaya dikkat edin. Bu hafta sosyal çevrenizle bolca vakit geçireceğiniz bir hafta olabilir. Hamiler Balık'lar sağlığına bu hafta ekstra dikkat etsin. Böbrek ve mesane bu hafta hassas olabilir. Kariyerde otorite ile ilişkilerinizde dikkatli olmanızda fayda var. Kontrolsüz harcama ile pişmanlık duyabilirsiniz. Sevgiler.

13.592 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page