top of page

Haftalık Burç Yorumları - Haziran 03 - 09, 2019

Burç Yorumlarını Takip ederken Yükselen Burcunuzu Baz Alın.

Bilmeyenler Güneş Burcunu Takip Edebilir


 

KOÇ.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

Kardeşler ve yakın çevre İle güçlü iletişim açık. Anne baba kavgaları gerginlikler olabilir. Sağ kulak ve nefes yolları Hassas olabilir. Bekarların gündemi evlilik olabilir. Bayram ziyaretleri evlilikten konular açılabilir. Seyehatlerde daha dikkatli olmakta fayda var. Sevgiler.



BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

Gündeminiz para ve yatırım olacak ancak gereksiz harcamalara fazla bonkör hareket etmeye açıksınız. Miras Konuları gündeminizde. Boğaz yolları ve alerjiler konusu hassas. Kaza ve sakarlıklara dikkat. Sevgiler.




İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Kontrolsüz para kayıpları har vurup harman savurmalar açık. Bayramın sonunda parasız kalmak var dikkat. Eş ile hassas ve gergin olabileceğiniz gibi duygularınızı bu hafta çok yüksek yaşayabilirsiniz. Duygularınızı kontrol ederseniz iyi olur. Aile birliği özlemi duyulabilir. Sevgiler.



YENGEÇ YÜKSELEN YENGEÇ

Kim dost, kim düşman anlayacağınız bir hafta. Aile vesilesi ile para desteği gelebilir. Kendinizi savunurken sözlere dikkat, agresifleşebilirsiniz. Sinirsel ve ruhsal konularda hassaslık ve yorgunluk olabilir. Sevgiler.




ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

Arkadaş, kuzen ve akraba ziyaretleri bitmeyebilir. Aşk ve ilişkilerde gerginlik olabilir; sakin olmanızda fayda var. Pişmanlık duyabilirsiniz. Eklemler ve kulaklar hassas olabilir. Sevgiler.




BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

Anne ve anne tarafından akrabalarınızla iletişim yoğun olabilir. Uzun Seyahatler açık. Diz, kemik, eklemler hassas ve yorgun olabilir. Bekarlar, aracılar sizin için kısmet arayışına girebilir. Sevgiler.




TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

Uzun Seyehatler ve eğitim konuları gündeminizde. Baba tarafından akrabalar ile iletişim yoğun olabilir. Sinir sistemi ve uyluk sistemi bu hafta hassas olabilir. Dinlenmeye ihtiyacınız olabilir. Sevgiler.




AKREP VE YÜKSELEN AKREP

Para, miras ve davalar bu haftanın konusu olabilir. Sakarlık ve kazalara dikkat. Uzak yerlerden yada farklı kültürlerden eş adayları çıkabilir. Kasık bölgesi hassas olabilir.. Sevgiler.





YAY VE YÜKSELEN YAY

Evlilik, ilişkiler ve akrabalık konuları planları bozabilir. Gergin ve öfkeli olabilirsiniz. Eş sevgili tartışmaları açık dikkat. Sırt bel mesane sorunları olabilir. Para bu hafta şanslı alan.. Sevgiler.




OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

Sağlık hassas olabilir. Karın bölgesi bağırsak mide sorunları olabilir. Eş ve baba tarafı akrabalar ile yoğun bir hafta olabilir. Bekarlar için yeni kısmetlere açık bir hafta. Ev konuları Gündeminiz olabilir.. Sevgiler.




KOVA VE YÜKSELEN KOVA

Hamileler için hassas bir hafta. Sağlığa ve bebeğinize dikkat etmenizde fayda var. Yorucu ve gerginlik olacak olay ve durumlardan uzak durmalısınız. Bekarlar yeni aşk ve ilişkiler bu hafta açık. Kısa Seyahatlerde sorunlara dikkat. Sevgiler.



BALIK VE YÜKSELEN BALIK

Yalnızlık bu hafta size iyi gelmez. Kırgınlıkları bitirip iletişime açık olmanızda fayda var. Anne yada anne tarafından akrabalar ile iletişim açık. Göğüs ciğerler hassas olabilir. Sağlığa Dikkat. Para alanınız şanslı ve açık kontrollü harcama yapmanız da fayda var.. Sevgiler.


12.254 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page