top of page

Büyük Yıl 2020 Geliyor !

Zenginliği, çoğalmayı, genişlemeyi, şansı, iyimserliği, bereketi, inançları, seyahatleri, hukuk, adalet, medya, eğitimi, uluslararası ilişkileri temsil eden Jüpiter, yöneticisi olduğu Yay burcundan seyahatini sona erdirip pek de rahat edemeyeceği Oğlak burcuna geçiş yapacak. 2 Aralık akşamı burç değiştirecek Jüpiter, 2020 yılını da şekillendirecek ve seyahati 19.12.2020 ye kadar devam edecek. 10 Ocak’ta 22 derecede Plüton-Satürn kavuşumu gerçekleşeceği gibi Güney Ay Düğümü, Jüpiter, Merkür, Güneş ve Ceres Stelyumu ile hepsi Oğlak burcunda kol kola girecek ve köklü bir değişimin ayak sesleri başlayacak. Hayal dünyasından çıkıp gerçek hayata merhaba diyerek yüzleşeceğiz. Bu geçişten en çok tabii ki hakim olacağı Oğlak burçları etkilenecek. Oğlak burçlarından sonra Yengeç, Terazi ve Koç burçları etkileniyor olacak. Aslına bakarsak tüm burçlar etkilenecek doğum haritanızda Oğlak burcu hangi eve düşüyorsa o evin konularında büyüme, genişleme, aktive olma ve şans sizden yana olacak - tabii ki doğum haritanızda destekleyici iyi açılar alıyor ise. Bunu öğrenmek için doğum harita analizi danışmanlığı almanız gerekir. 2020 hepimizin hayatını değiştireceği kesin, 2019’a benzeyen bir yıl olmayacak. İşimizde, ailemizde, yuvamızda, ekonomimizde köklü değişiklikler ve dönüşümler bizi bekliyor. Dünya genelinde zor bir yıl olabilir, halklar arasında yozlaşma ve fanatik duygulara, siyasi ilişkilerde de yıkım ve yeniden yapılandırmalara sahne alacak. Olmayacak dediklerimiz olacak. Erken seçimler, hükumetlerin değişmesi, ülke sınırlarının değişmesine sahne olacak bir yıl olacak. Dünya'nın neresinde olursanız olur kitlesel olayları duyacak ve yaşayacağız. Doğal afetler bize ders verme niteliğinde gelebilir. Hazırlıklı ve kontrollü olmakta ve doğayı korumakta fayda var. Ekonomik olarak kısıtlayıcı bir enerji olacak. Birikim yapmakta ve tasarrufa yönelmekte fayda var. Bu sadece Türkiye için değil Dünya genelinde ekonomik krizler kapıda olabilir. Yeni bir terör örgütü yaratılabilir. Yeni bir terör adı ile karşı karşıya kalabiliriz.


Kehanetler


1. Parti kapatma veya partilerin önemli isimlerini görevden alma girişimleri, istifalar olacak.

2. Erken seçim talepleri olacak

3. Siyasi büyük davalar olacak.

4. Yeni terör grupları ve örgüt isimlerini duyacağız yeni gruplar yaratılacak.

5. Türkiye yeni bir hava ve kara harekatı girişiminde olacak.

6. Ülke sınırları konu olacak.

7. Ekonomik kriz ve Dünya genelinde bir buhran yaşanacak.

8. Maden veya tersane, fabrika gibi yerlerde büyük yangın, patlamalar yada yıkımlar olabilir. Kitlesel ölümler duyulabilir.

9. Evlilik kurumu, ilişkiler ile ilgili yeni yasal düzenlemeler gelebilir.

10. Kadın hakları ile ilgili yeni yasal düzenlemeler gelebilir.

11. Üst düzey Asker ve Rektörlerde atama ve görevden almalar olabilir.

12. Sert yaptırımları olan yeni yasalar, kurallar çıkabilir.

13. Sigara yasağı gibi konularda yeni yasaklar gelebilir ve genişletilebilir.

14. Basın yayın yasakları konu olabilir. Gazeteciler gündemin konusu olabilir.

15. Doğal afetlerde artış olacak. Ülkemiz dahil dünyanın bir çok yerinden afet çoğalması basının konusu olacak. Doğa sadece sağlam olanları ayakta tutacak.

16. Bu yıl mantık evlilikleri ve evliliği erteleme daha yaygın olacak.

17. Ergenekon ve FETÖ davası gibi yeni davalar siyasetin ve Ülkenin gündemini sarsacak.

18. Adalet ve hukuk sorgulanacak. Hangisi yanlış, hangisi doğru... ayırt etmekte zorlanacağız.

19. Fanatik, bağnaz görüşler aktif olup taraf seçme eğilimi ile toplumsal gerginlik ve ayrışma hortlatılacak. Siyasi, felsefi ve inanç konusunda fanatiklikten kaçının, aksi takdirde düşünce ve kararlarınızda sizi yanıltabilir

20. Uçak ve tren kazalarına açık bir yıl olacak.

21. Su ve enerji kaynakları ile ilgili sıkıntılar aksaklıklar gündeme gelebilir.

22. Yaşlılar ve yaşlı bakım evleri konu olacak.


Tavsiyelerim


1. Tasarruf yapın ve gereksiz harcamalardan uzak durun.

2. İnanç yada siyasi konularda fanatikleşmeyin.

3. Doğayı koruyun ve önlem alın

4. Bol bol dua edin, hayır işleyin


2020’nin Sürpriz ve Güzellikleri


1. Aile ve sevdiklerimiz ön planda olacak

2. Küsler barışacak

3. Uzun süredir beklenen davalar sonuçlanacak.

4. Kilo vermek kolaylaşacak

5. İlişkiler resmiyet kazanacak.

6. Çok çalışan çalışmayı seven ve disiplin sahibi olanlar çok kazanacak.

7. Eğitimde yurt dışı kapıları açılacak.

8. Sorumluluklar artacak çocuk sahibi olmak isteyenler arzularına kavuşacak.

9. Atletizmde büyük başarılar gelecek.

10. Dürüstlük açık sözlülük hakim olacak

11. Daha sabırlı olacağız.

12. Öz-güvenimiz yüksek olacak.

13. Daha planlı ve organize olacağız.


Jüpiter Oğlak Transiti ve Burçlara Etkisi


Koç

Kariyerde köklü değişimler olacak, fırsatları iyi değerlendirmenizde fayda var. Otoritelerden destek görebilir, kendi işinizi kurabilirsiniz. Finansal olarak rahatlayacağınız bir dönem başlayacak, sorumluluklarınız artacak. Özel hayattan çok işe vakit ayırmanız gerekebilir.


Boğa

Yurt dışı ve eğitim konusunda 2020 yılı size şans getirecek. Zorunuz kolaylaşacak. Kendinizi geliştireceğiniz bir yıl olacak. Öğrendiğiniz herşey sonraki yılların yollarını şekillendirecek. İlk evliliği sonlanmış olanlar yeni aşk bulabilir, 2. evliliği yapabilirler.


İkizler

Yakın gelirleri desteği alabilir. Miras, nafaka, tazminat davalarınız varsa sonuçlanabilir. Eş ve yakın gelirlerinde artış ve iyi fırsatlar gelişebilir. Cinsel yaşam renklenebilir. Ameliyat kararı alınabilir. Bir yakın ameliyat yada vefat haberi alınabilir.


Yengeç

Evlilik kararı alınabilir. İlişkiler resmiyet kazanabilir. Yer değişikliği gündeme geleblir. Ticari ortaklıklardan yara alınabilir, ortaklıklar tekrar gözden geçirilebilir. Diyet ve spora başlanılabilir.


Aslan

İş ve yer değişikliği olabilir, atama tayin teklifleri gelebilir. İş arayanlar iş sahibi olacak, kariyeriniz şekillenecek. Sağlık hassas olacak; ameliyat ve sağlık sorunlarına açık olunabilir. Çocuk bekleyenler çocuk müjdesi alabilir. Kısa seyahatler bolca olabilir.


Başak

Hamilelik ve çocuk müjdelerine açık olacak.Yeni mesleki eğitimlere ilgi artabilir. Hobi edinebilirsiniz. Riskli yatırımlarda para kaybı olabilir; dikkat. Bekarlar hayatının aşkı ile tanışabilir. İlişki alanınız 2020 de yoğun ve heyecanlı geçecek.


Terazi

Taşınma ve yer değişikliği olabilir. Evde düzen ve yenilikler gündeminizde olacak. Bekarlar evlenecek. 2020 söz, nişan ve düğün organizasyonları ile yoğun geçebilir. Yuva kurma önceliğiniz olacak. Aile içi gerginliklere, ebeveyn sağlıklarına dikkat.


Akrep

Kısa seyahatlerin artacağı eğitim fırsatlarını değerlendireceğiniz bir yıl olabilir. Yeni bir işe adım atıp ticarete girebilirsiniz. Ticaret olumlu etkiler ile destekleyecektir. Kardeş ve kuzenlerle 2020 vurgulu bir yıl olabilir. Araç alım-satım, taşınma gündeme gelebilir. Aşk size iyi gelecek; heyecanlı bir aşk sizi bekliyor.


Yay

Para ve finansta şans sizden yana. 2019 da beklediğini alamayanlar 2020 de gelir artışı ile beklediklerini alacaklar. Yeni iş fırsatları, yeni kararlar alınabilir. Bekarlar evlenebilir. Vergi ve cezalara dikkat.


Oğlak

Yılın en etkileneni sizsiniz çünkü burcunuzda birçok etkileşim olacak. Evlilik, çocuk, iş ve bir çok sorumluluk hayatınıza gelecek. Bedeniniz ile ilgili değişikliğe gidebilir, ameliyat geçirebilirsiniz. Kötü giden evlilikler sonlanacak. Hamilelik gündeme gelebilir. Bekarlar aşkına kavuşabilir. İş değişikliği, terfi gelebilir.


Kova

Önseziler kuvvetlenecek. Haberci rüyalar sizlere mesajlar ile ulaşacak. Spiritüel konulara ilgi artışı olabilir. Eğitim alabilirsiniz. Toplumsal konularda önderlik edebilirsiniz. Platonik aşlar ve küsler bir araya gelebilir. Gizli düşmanlar fark edilebilir. Sırlar ve yasak aşklar açığa çıkabilir.


Balık

Aşk kapıda. 2020 size aşk ve çocuk getirecek. Hayatınızın aşkı ile tanışıp hızlı evlilik kararları alınabilir. Sosyalleşeceğiniz bir yıl olacak.; yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz. Sorumluluk almayı öğreneceğiniz bir yıl olacak. Kilo verebilir bedeninize özen gösterebilirsiniz.


Astrolog Nilay Dinç

@Her Hakkı Saklıdır. 2019.

118.686 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page