top of page

3 Haziran 2019 Yeni Ay



13.01 Yeni Ay gerçekleşti. Saat 13.00 de olması Numeroloji olarak alacağımız yeni kararlar ve yenilikler için ilahi güçlerin bize destek olacağının işaretidir. Yeni Ay en çok İkizler, Yay, Başak ve Balık burçlarına yenilik ve değişim getirecek. Düşünce inanç ve siyasi konularda fanatiklik artacağı gibi yapılacak seçim yeni bir lider ve değişimin habercisi olacak. İş kurmak, işinizi büyütmek için çok uygun bir ay olacak. Bu Yeni Ay cemaat benzeri alanlarda yeni oluşum ve skandallara zemin oluşturabilir. Özellikle bu ay eğitim için atacağınız adımlar sizin için önemli olacak. Eğitim için ya bu ay adım atın yada 11 Ağustos sonrasını bekleyin. Yoğun bir bilgi edinme ve bilgi akışı gündemde olacak. Bilgi akışında sorgulamalar gündeme gelecek. Yeni Ay ülkemizin ay burcunda gerçekleşecek. Ay halkı temsil eder. İkizler burcunda olması iletişimin bilgi akışının yüksek olacağı bir ay içine girdik. Sosyal medya, telekomünikasyon bu ay en çok halk olarak ilgilendiğimiz başından kalkamadığımız koşulları gündeme getirecek.


Koç: Sakin sabırlı bir ruh hali alacak. Küsler barışa ak. Aşk galip gelecek.

Boğa: Yenilikler ve değişim size hizmet edecek. İnternet alışverişlerinize ve elektronik eşyalarınıza dikkat Yeni Ay değişim isterken sizden bir takım şeyler götürebilir.

İkizler: İlişkiler hareketli olacak. Evlilik kararları, yeni başlangıçlar sizin için şanslı olacağı gibi kısmetlerimizi de artacak.

Yengeç: İlişkilerde yeni kararlar alınabilir, çizgiler çekilebilir. Depresif ruhtan Yeni Ay enerjisi ile çıkıp iyi ve olumlu olana niyet etmelisiniz.

Aslan: Evlilik ve ebeveyn sağlığı ana konunuz olacak. Eşi ihmal etmeyin Yeni Ay sorunları tetiklemesin. Bekarlar Yeni Ay ile 11 Ağustosa kadar aşık olabilir. Aşk kapınızda.

Başak: Yeni Ay'ın en şanslısı siz olabilirsiniz. Terfi alabilir iş görüşmeleriniz olumlu sonuçlanabilir. İlişkilerde göstereceğiniz sabır ve sadakat size olumlu dönecek.

Terazi: Eski aşklara dönüş olabileceği gibi mevcut ilişkiler sonlanabilir. Finansta atacağınız adımlar kazanç kapınızı açacağa benziyor.

Akrep: İlişkilerde keskin kararlar alınabileceği gibi ya hep ya hiç diyebilirsiniz. Sabrınız sınanabilir. Elektronik eşyalarda bozulmalar olabilir dikkat.

Yay: Kendiniz ve bedeniniz ile ilgili yenilikler getirecek. Küsler barışacak. Aşk kapınızı çalacak. Eş ailesi konu olabilir dikkat.

Oğlak: İş ve yaşam alanınızda değişiklik getirecek. Maddi destek bulabileceksiniz.

Kova: Yeni aşk ve ilişkiler açık, evlilik teklifleri gündeminizde olacak. Sosyal çevrenizde yenilik ve değişim beraberinde gelebilir. Konsantrasyon sorunlarına dalgınlığa ve unutkanlığa dikkat.

Balık: Hayatınızda yapacağınız sonlandırmalar yeni kapılar açacak. Ruhsal yorgunluklar için ibadet ve meditasyon size iyi gelebilir; ruhunuzu tazeleyebilirsiniz. Yenilikten değişimden korkmayın.

5.961 görüntüleme1 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page