top of page

26 Aralık Halkalı Güneş Tutulması


Güneş geceyi yenecek ve yılın son şans ve bereketi bizlere serpilecek. Bereket, şans ve dilekler inananlar için açık olacak. Ne kadar kalpten inanır ve dilerseniz o kadar kısa sürede sonuç alacaksınız. Şifa bekleyenler şifa bulacak, para, kariyer kapıları açılacak, seven sevilecek, çocuk özlemi çekenler hasretlerini giderecekleri müjdeli bir döneme girecekler. Oğlak ve Yengeç burcu olanlar en çok etkiyi çeken burçlar olacaklar. Gelişmeler ani değil emin adımlar ile gelecekler. Yeni başlangıçlar için uygun bir hafta olacak. Çalışan, gayret gösteren, inanan ve şükredenler şükürlerine şükür katacak.


26 Aralık sabah 08 : 12 de 4 derece Oğlak burcundaki bu Halkalı Tutulma için bol bol Esma ve dua etmekte, ibadet edip hayır işlemekte fayda var.


Yükselen Koç

Kariyer ve iş alanında yeni fırsatlar kapınızı çalabilir. Finansal olarak en şanslı döneminiz olabilir. Seyehatler için hazırlıklı olun.


Yükselen Boğa

Eğitim de şanslı ve başarılı bir dönem sizi bekliyor. Uzak seyahatler ve yurt dışı kapıları açık olduğu gibi uluslararası işlere imza atabilirsiniz.


Yükselen İkizler

Miras kalabilir. Beklediğiniz bir dava var ise olumlu sonuç alabilir. Prim, tazminat bonus alabilir. Yakın gelirlerinde artış ve destek gelebilir.


Yükselen Yengeç

Evlilik teklifi gelebilir, yeni bir ilişki başlayabilir. Kısmetin çok açık, mutlu ve şanslı bir dönem dizi bekliyor.


Yükselen Aslan

İş fırsatları açık, çalışma alanınızda atama ve değişiklikler gelebilir. Hastalar şifa bulacak. Evcil hayvan edinmek iyi gelebilir; bereketinizi arttırabilir.


Yükselen Başak

Aşk kapıda. Yeni bir aşk başlayabilir. Küsler barışabilir. Bebek isteyenler için şanslı bir dönem olacak.


Yükselen Terazi

Taşınma, tayin, yer değişikliği ev alım satım gündeme gelebilir. Yeni iş Fırsatları çıkabilir. Sevdikleriniz ile bir araya gelebilirsiniz.


Yükselen Akrep

Seyehatlerde şans ve açıklık olduğu gibi. Eğitimde şanslı bir dönem olacak. Araç alım satım gündeme gelebilir. Küsler barışabilir.


Yükselen Yay

Finansal şans sizde. Gelirinizde artış olabilir. Ekstra kazançlar açık. Şanslı bir dönem sizi bekliyor.


Yükselen Oğlak

Aşk ve ilişkilerde şanslı bir dönem birliktelik ve evlilik adımları gelebilir. Aşk ve kariyer de güzel haber ve gelişmelere açık.


Yükselen Kova

Algılarınız açık olacak. Bu dönemde duygularınıza hislerinize güvenin. Haberci rüyalar görebilirsiniz. Aile birliği özlemi giderilecek. Hayatınızda sürpriz gelişmeler olacak.


Yükselen Balık

Statü değişikliği olabilir. Daha sosyalleşeceğiniz bir dönem sizi bekliyor. Güçlü birinden destek alacaksınız.


Sevgiler,

Astrolog Nilay Dinç

44.747 görüntüleme1 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page