top of page

2022 Burç Yorumları

Burç Yorumlarını Takip ederken Yükselen Burcunuzu Baz Alın.

Bilmeyenler Güneş Burcunu Takip Edebilir


K O Ç

Koçlar 2022 de sıra dışı yollardan para kazanıyor olacak. Bu kazançlar beklemediği kaynaklardan gelen para akışları da olabilir. 2022’nin kariyer ve para konusunda en şanslı burçlarından birisiniz. Toplumsal statü değişikliği hem iş hem de evlilik için açık ve iyi görünüyor. Birçok Koç kendi işini kurabilir. Öğrenci Koçlar eğitim hayatında biraz zorlansa da yılın ikinci yarısında refaha erecekler. Evlilik kapıları açık olan birçok Koç bu yıl sürpriz şekilde evlenebilir. Sağlığına dikkat etmesi gereken Koç’lar özellikle stres kaynaklı hastalıklara baş ağrılarına yatkın olabilir.


B O Ğ A

Yılın en sosyal en gezgin burcu olabilirsiniz. Evden uzaklaşmak doğanıza aykırı olsa da bu yıl leyleği havada görmüş olmanız mümkün. Hayatınıza yeni arkadaşlar ve ilişkiler girebilir. Yalnız Boğaların bu yıl eşsiz kalması pek mümkün görünmüyor her Boğa yıl içinde aradığı aşkı bulacak. Yurtdışı seyahatler açık görünüyor hatta yeni iş fırsatları yurt dışı ya da uluslararası firmalardan gelebilir. Boğalar bu yıl miras tazminat gibi konularda kayıplar yaşayabilir haklarını korumada dikkat etmeliler. Yıl içinde bazı Boğalar operasyon geçirebilirler.


İ K İ Z L E R

İnişli çıkışlı ilişkileri olan İkizler bu yıl ilişkilerini rahatlıkla sonlandıracak ve yeni rüyalara yelken açacaklar. Ortaklık ve ilişkilerden sınanan ikizler bu yıl herkese güvenmemeyi öğrenecekler. Bu yıl temkinli olmalı, attıkları her adımı hızlıca değil bu kişiden bana ne gelir diye düşünerek atmalılar. Aşkta çokta aradığını bulamayan İkizler kariyerde çok şanslı olacaklar. Kimi ikizler terfi alırken kimi İkizler ise kendi işini kuruyor olacak. Para yağacak ancak gelen geldiği gibi gitmemesi için geleni yatırıma çevirmelerinde fayda var. Sağlık konusunda en dikkat etmesi gereken burç İkizler; bu nedenle bir yandan iş bir yandan kariyer derken sağlığınızı ihmal etmeyin.


Y E N G E Ç

Öğrenci Yengeçler bu yıl istediği gibi şanslı bir eğitim süreci geçiriyor olacak. Yurt dışı ve eğitim konularında şansları çok açık olacak. İlk evliliği bitmiş Yengeçler bu yıl yeni aşkları ile ya tanışacak ya da ikinci evliliklerini yapacaklar. Evliliği devam eden Yengeçlerin çocuk sahibi olma şansları bu yıl çok yüksek. Beklenmedik miras ve haklardan faydalanabilirsiniz. Yurt dışı ya da uzak yerlere seyahat alanınız açık. Hac ce Umre düşünen Yengeçler bu yıl daha şanslı görünüyor. Özellikle yakın gelirleri konusunda şanslı olacağınız bir yıl olacak.


A S L A N

Bu yıl nazara karşı dikkat edin. Bekâr Aslanlar eşlerini bulurken, yıl bitmeden evlilik teklifi alıyor ya da kendilerini nikâh masasında buluyor olacak. Evli Aslanlar bu yıl çocuk sahibi olacak. Kariyer fırsatı kollayan Aslanlar bu yıl beklediklerini alıyor olacak. Özellikle Nisan sonrası terfi alabilir, maaşınızda iyileştirme yapılabilir. Maddi olarak hak ettiğiniz ne varsa çok da çaba sarf etmeden elde ediyor olacaksınız. Miras, tazminat, dava ne varsa kazançlı olan sizsiniz. Aile konularına, ebeveyn sağlığına dikkat etmekte fayda var, komşu ya da aile içi gerginliklere açık bir yıl olabilir.


B A Ş A K

Sorunlu evliliklerinden birçok Başak azat olabilir. Bu yıl sorunların çözülme yılı; ya sorun çözülecek ya da bitecek artık arada kalmak kırgın ilişkileri devam ettirmek yok. Bekâr Başaklar hiç olmadığı kadar kısmetleri açık olacak, seçici Başaklar adayları değerlendirme fırsatı buluyor olacak. Özellikle kamu atamaları bekleyen Başakların bu yıl şansı çok daha yüksek olacak. Buna bağlı olarak belki de birçok Başak 2022 de taşınma ve yer değişikliği yaşayacak. Başakların kendi sağlıkları oldukça iyi görünüyor bu nedenle aile ve kardeş sağlığı ile meşgul olabilirler.


T E R A Z İ

Bu yıl ev alım satım, taşınmaz mallar konusunda girişimleriniz olacak. Ev ve yuva konuları önceliğiniz olacak. İş değişikliği yapabilirsiniz. Finansal konulara dikkat etmelisiniz savurgan eğilimleriniz olabilir. Evli Teraziler bu yıl çocuk sahibi olabilir. Estetik ve spor alanlarında şanslı olacakları gibi istedikleri sonuca rahatlıkla ulaşıyor olacaklar. Kariyerlerinde otoritelerden yana sınanabilirler bu nedenle çalıştıkları ortamda temkinli ve dikkatli olmalılar. Konuştuklarına ve yazışmalarına dikkat ederlerse daha az başları ağrır.


A K R E P

Yılın en şanslı burçlarından biri Akrepler. Artık çektiğiniz çile bitiyor; eş desen eş, çocuk desen çocuk, yuva desen yuva, hepsi senin için açık olacak. Özellikle uzatmalı sevgililer bu yıl evleniyor olacak ve muradına erecek. Bu yıl terfi alabilir ya da daha iyi şartlarda yeni bir iş ile gelir artışı yaşayabilirsiniz. Yeni edineceğiniz sosyal çevre size iyi gelecek. Yapacağınız her iyiliğin karşılığını bu yıl alıyor olacaksınız. Hasta Akrepler için 2022 şifa yılı olacak; inşallah bu yıl şifa bulacaklar.


Y A Y

Kabına sığmaz Yaylar bu yıl dışarı değil içe yönelip ev yuva konularına ağırlık veriyor olacaksınız. Yeni bir ev alabilir yeni bir yaşam alanına geçiş yapabilirsiniz. Bu yıl toprak arsa gibi yatırımlar tam size göre, emlak konularında en şanslı siz olacaksınız. Kardeş ve yakın arkadaşlardan yana sınanacağınız bir yıl olacak, hayatınızdan çıkaracağınız kişiler olabilir. Bu yıl arkadaşları eleme yılı olacak, az ve öz tercih daha iyi gelebilir. 2022 size çalış çalış çalış diyor. Gezmek tembellik yok, ne kadar çalışırsan 2022 karşılığını misli ile veriyor olacak. Ancak tüm ödüller senin çabanla gelecek. Psikolojik ve ruhsal yorgunluklara dikkat etmende fayda var.


O Ğ L A K

Oğlaklar her anlamda şifalanacak. İş ve sağlık konusunda çok şanslı ancak bir o kadar yorucu bir yıl sizi bekliyor; çok çalışıp çok kazanacaksınız. Yapacakları yatırım ile borç ve sorumluluk altına girebilirler. Özellikle cilt ve diş hastalıklarına bu yıl dikkat etmeliler. Aile içi gerginliklere müsait bir yıl olacak sabırlı olmanız size kazandıracak. Bu yıl aile büyüklerinin sağlıkları gündeminizde olabilir. Dost ve düşmanı tanıyacağınız bir yıl sizi bekliyor. Siz kazandıkça, siz mutlu oldukça dost düşman bu yıl ortaya çıkacak. Bu yıl Aslanlar gibi sizde nazara karşı dikkat edin.


K O V A

Yılın en zenginlerinden biri Kova olacak. Elini attığını paraya çevirebilecek. Akarken doldurmakta fayda var imkânlarınızı kullanmak isteyen sahte dostlar çevrenizi sarabilir mutlaka dikkatli olun, para konularında bu yıl kimseye güvenmeyin. Sizin kısmetinizi başkalarının eritmesine izin vermeyin. Bedenlerine sağlıklarına dikkat etmeli Kovalar, ihmal ettiğiniz umursamadığınız hastalıklar kendini hissettirebilir. İkili ilişkilerde şansınız açık, evlilik ve yuva kurmak isteyenler 2022’nin büyüsüne kendilerini kaptırabilirler. Bu yıl sorumluluklarınız artabilir. Hayır işleri ile meşgul olmak hem ruhsal hem de kazanç konusunda şansınızı arttırıyor olacak.


B A L I K

2022 yılının en şanslı burcu Balıklar. İlk 6 ay özellikle şımartılacaksınız. Rüyada mıyım diyebilirsiniz. Bekârlara eş, evlilere çocuk, işsizlere iş kapıları açık olacak. Sağlık konusunda belki de en şanslı yılınız olacak. Şifa bekleyen Balıklar şifa bulacak. Aradığınız huzur bu yıl sizinle siz iyi düşündükçe iyi konuştukça iyi bulacaksınız. Haberci rüyalar ile mesajlar alabilir bu yıl hislerinize daha çok güvenebilirsiniz. İkinci 6 ayda bolca tatil seyahat sizi bekliyor, sosyalleşip ruhsal dinginliğe kavuşacaksınız. Öğrenci Balıklar bu yılı iyi değerlendirin her şey siz çalıştıkça yoluna girecek, su gibi akacak.

 

Seviliyorsunuz!

Nilay Dinç

110.226 görüntüleme3 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page