top of page

17 Haziran Yay Dolunayı'nın Burçlara Etkileri



Koç: Eğitim konularına çok dikkat etmeli, alacağınız kararlar yanıltıcı olabilir. Enerji düşüklüğü halsizlik enfeksiyonlara açık olabilirsiniz. Seyahatlerde aksilikler olabilir. Unutkanlıklara dikkat.


Boğa: Ani Para kayıpları yada plan dışı harcamalar çıkabilir. Riskli yatırımlardan uzak durmanızda fayda var. Ev değişikliği yatırım yada taşınma gündeme gelebilir.


İkizler: İlişkilerde gerginlik, bitirme ve ayrılma kararları alınabilir. Yorgun ilişkilerin birbirine zaman tanımasında fayda var. Maddi kazançta artış finansta şanslı bir dönem olabilir. Ev değişikliği düzeni değiştirme gündeme gelebilir.


Yengeç: Bu Dolunay sizin sağlığınızı ve evcil hayvanlarınızı etkileyebilir. Zorlanabilirsiniz, sağlığa Dikkat. Tarzınızda, saçınızda değişiklikler yapabilir insanları şaşırtabilirsiniz. Çalışma alanınızda tartışma olabileceği gibi aldığınız hizmetlerden memnun kalmayabilirsiniz.


Aslan: Çocuk sağlığı gündeminizde olabileceği gibi eş veya sevgili ile tartışmaya açık bir dönem. Ruhsal hassasiyette artış olabilir. Evde eşyalarda bozulma olabilir. Para akışı iyi ve açık.


Başak: Ebeveyn sağlık sorunları yada ilişkide krizlere açık. Eğitimde şans sizden yana. Kardeşler ile ilgili krizler olabilir. Kariyerde şanslı bir döneme girdiniz.


Terazi: Elektronik eşyalarda bozulmalar olabilir. Detoksa başlayabilir toksinlerden arınabilirsiniz. Sağlığa Dikkat edin. Yöneticilerle sorunlar olabilir. İş alanınıza dikkat. Aşk ve evlilik alanlarınız açık ve şanslı..


Akrep: Arkadaşlarınızla sorun olabilir. İlişkilerde kopma yaşanabilir. Borç verme kefil olma olaylarına dikkat. Dolandırıcılıklara karşı gözü açık olmalısınız. İş değişikliği yeni fırsatlar kapıda. Evlilik teklifi gelebilir, aşk açık. Sağlık hassas, eklemlere dikkat


Yay: Meditasyon yapmanız da fayda var gergin ve sinirli olabilir can yakabilirsiniz. Para kayıpları olabilir harcamalara dikkat. İş Fırsatları açık. Kötü alışkanlıklardan kurtulabilirsiniz. Yeni kısmetler çıkabilir, aşk açık


Oğlak: Sağlık hassas ameliyat gündeme gelebilir. Gizli bir düşman açığa çıkabilir. Eğitim ve kariyer şanslı ve olumlu sonuçlar alınabilir. Para açık ama ilişkiler sorunlu ve gergin geçebilir.


Kova: Para akışı açık fırsatlar çıkabilir. İş görüşmeleri olumlu olabilir. Eğitim ile ilgili olumlu güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Sağlık hassas, vitaminlere ağırlık verip sağlıklı beslenin. Aşk ve evliliklerde gergin tartışmalı olabilir. Bazı ilişkiler bitebilir.


Balık: Hamilelik haberleri gelebilir. Ailenize yeni bir üye katılabilir. Bekarlar aşk kapılarınız açıldı evde kalan kalmasın. Fazla duygusal olabilir bunu abartabilirsiniz. Duyguları çok yüksek yaşayabilirsiniz. Yakın gelirlerinde destek yada miras gündeme gelebilir. Eğitimde yanlış kararlar alınabilir. Seyahatlerde daha dikkatli olmakta fayda var

12.711 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page