top of page

14-28 Ekim Koç Dolunayı



Saat 00:07 de gerçekleşecek.


Bu Dolunay'dan en çok Terazi ve Koç burçların etkileyecek. Sert ve agresif bir dolunay bizi gerip strese sokacağı hiç şüphesiz. Askeri konular gündemde büyük yer alacak. Müttefik dediklerimizin tekrar ve tekrar müttefik olmadığını evren bize hatırlatacak. Askeri uçak kazaları gündeme gelebilir. Vatanımız ve Ordumuz için dualarımızı eksik etmemeliyiz. Toplumsal olaylar, Otorite ve liderlerden doğacak Krizler gündemi yoğun tutacak.


Piyasa Dolunayı etkisi ile gergin ve tedirgin olup yatırım konusunda çekingen olacak. Bu gelişmeler dövizde artışa neden olabilir. Yatırım yaparken dikkatli olmalı Koç etkisi ile büyük risklere girmemelisiniz. Girişimler konusunda cesur ve öz-güveni yükselten bir dolunay etkisi olacak. İş fırsatları adımları için çok uygun olacak. İkili ilişkilerde ilişki ve evlilik teklifi gelebilir.


Bu Dolunay aşk da cesur olmayı öğretecek bizlere, kötü giden zorla yürüttüğümüz ilişkileri ise sonlandıracak. Kavuşum da olduğu Plüton Hayatımızda büyük değişim dönüşümleri Tetikleyecek.


Ülke haritasında Şiron ile etkisi ve buna Pluton un dahil olması Ülkece hem askeri hem siyasi hemde doğal afet gibi depremlerle sınanacağımızın, zorlanacağımızın göstergesi olacak. Bu süreci toplumsal bilinci, sabrı ve sükuneti göstererek daha kolay atlatacağız. Bol dua ve hayır bizleri inşallah koruyacaktır.


Bu Dolunay için Esmalarımız

El Fettah

El Vedud

El Kahhar

Esmalarımız bolca okumakta fayda var.

13.369 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page